Vriendschappelijk internationaal veteranen toernooi

Komend weekend (6, 7, 8 maart) organiseert de Nederlandse Padelbond een vriendschappelijk veteranen toernooi. Dit toernooi wordt gespeeld op de banen van La Playa in Rijswijk.

Opzet

Tijdens dit weekend worden er twee ‘toernooien’ gespeeld. Naast de teams uit Nederland komt er ook een team uit Bilbao, Spanje. In het eerste toernooi, dat wordt gespeeld op vrijdagavond en zaterdagochtend, nemen de spelers het op tegen hun leeftijdsgenoten. Teams bestaande uit 2 koppels (4 spelers), spelen in een poule van 3 teams. Het team dat na 2 ontmoetingen (4 wedstrijden) de meeste punten heeft behaald is de winnaar.

Het tweede toernooi wordt gespeeld op zaterdagmiddag en -avond en zondagochtend. Er wordt gespeeld in 2 poules van 3 teams. Een team bestaat uit 6 spelers, 1 koppel 45+, 1 koppel 50+ en 1 koppel 55+. In een ontmoeting met een ander team wordt er door elk koppel een wedstrijd gespeeld. De nummers 1 en 2 van de poule gaan door naar de halve finale op zaterdagavond. Op zondagochtend wordt er gespeeld om de 1e/2e plaats, 3e/4e plaats en 5e/6e plaats.

Programma

Vrijdag 18:00 – 22:00 uur
Zaterdag 11:00 – 22:00 uur
Zondag 09:00 – 13:00 uur

Deelnemers

De volgende spelers doen mee in een van de teams uit Nederland.

45+: Ronald Beduel, Ruud van Hees, Ivo van Dijk, Lex Meijer, Jeroen Aarse, Marcel Bogaart, Fred van Ruissen, Jack Engelaar.

50+: Eric de Lange, René de Gruiter, Bart Lefel, Robert Hausdorfer, Jan Zeilstra, Pjotr van Dalfsen, Erik Brakké, Mark Ganzeboom.

55+: Hein Westermann, Ronald Jansen, Berend Betz, Robert den Dunnen, Jeroen Havinga, Peter Slangen, Mike Simon, Hans Melaard.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.