Padel 365 dagen per jaar

Natuurlijk spelen we padel het liefst onder de zon, zoals we dat vaak zien in Spanje. Echter, in Nederland wordt padel het gehele jaar door gespeeld. Dit jaar liefst 366 dagen! Padel kan gespeeld worden als het waait, regent, vriest, zelfs voor een beetje sneeuw deinzen spelers niet voor terug.

Ook al zijn de glazen wanden nat, je wordt er vanzelf handig in. We zijn in Nederland wel een beetje wind gewend, nietwaar?

De Nederlandse Padelbond heeft er voor gekozen (in samenwerking met de KNLTB) om de officiële padelcompetitie te organiseren in de doorgaans mooiere maanden van het jaar, omdat we het belangrijk vinden dat padel gefaciliteerd wordt onder de best mogelijke omstandigheden. Met volop ruimte voor toernooien in de andere maanden. Maar geen enkele padelspeler hoeft zich te laten afschrikken door een paar druppels. Uiteraard dien je zelf rekening te houden met je eigen veiligheid.

Padel. Lifts you up.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.