Internationaal veteranen toernooi

In maart van dit jaar wordt er een vriendschappelijk internationaal veteranen toernooi georganiseerd door de NPB. In het weekend van 6, 7 en 8 maart bij La Playa in Rijswijk.

International Friendly Veterans Tournament – La Playa

Op 6, 7 en 8 maart organiseert de Nederlandse Padelbond een vriendschappelijk veteranen evenement bij La Playa. Er doen 4 teams aan mee, afkomstig uit Bilbao en Nederland. Nederland zal met drie teams deelnemen aan dit toernooi. Dit toernooi is alleen voor mannen. Er wordt gespeeld in de categorieën 45+, 50+ en 55+. Per categorie doen er 4 spelers mee. 1 team bestaat uit 12 spelers.

Een interland bestaat uit 6 wedstrijden, 2 per leeftijdscategorie. Dit weekend worden per land 4 interlands gespeeld. Tegen elk team 1 in de poule en vervolgens nog een finale of een wedstrijd om de derde plek. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets, waarbij een eventuele derde set een supertiebreak (t/m 10 punten) is.

Het inschrijfgeld bedraagt €75 per speler.

Programma

Vrijdag 18:00 uur – 1 of 2 interlands
Zaterdag 11:00 uur – 4 of 5 interlands
Zondag 09:00 uur – 1 interland

Selectie

De selecties voor dit evenement worden samengesteld door bondscoach Pjotr van Dalfsen. De selecties worden gemaakt op basis van behaalde resultaten, bekendheid bij de technische commissie en de bondscoach en een eventuele selectiedag.

Spelers met een geldige licentie (2020) kunnen zich tot en met zaterdag 15 februari beschikbaar stellen voor dit evenement via bondsbureau@padelbond.nl.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.