Lacoste kledingsponsor nationale teams

Met gepaste trots presenteert de Nederlandse Padelbond Lacoste als kledingsponsor voor het nationale damesteam en het nationale herenteam. Lacoste, het A-merk met de bekende krokodil, stelt voor beide teams een complete outfit beschikbaar.

Padel & Lacoste

Zowel de NPB als Lacoste zijn verheugd om met de nieuwe kledingsponsoring. Karel Schreuders, brand manager Benelux van Lacoste: ‘Padel is een snel groeiende sport en wint aan populariteit. Met deze sponsoring brengen we Lacoste onder de aandacht bij deze relatief nieuwe doelgroep. De sport heeft een uitstekende positieve vibe die prima bij Lacoste past. Ik wens beide nationale padelteams veel succes op het EK’. Ook de NPB roemt de nieuwe samenwerking: ‘Het contact met Lacoste loopt al enkele maanden en is zeer constructief. Dat Lacoste deze sportkleding beschikbaar stelt wordt zeer gewaardeerd en we kijken uit naar een prettige samenwerking’, aldus Jan Zeilstra, bestuurslid van de Nederlandse Padelbond.

EK

Nederland neemt dit jaar deel aan twee EK’s. De Europese Padel Federatie (EPA) organiseert het EK in Lissabon en de Internationale Padel Federatie (FIP) organiseert het EK in Rome. Beide toernooien worden gespeeld van 4 t/m 10 november. Het nationale damesteam neemt deel aan het EK in Rome, de heren zijn op beide toernooien vertegenwoordigd.

Sponsoren

De nationale teams zijn nog op zoek naar financiële sponsoren. Hierboven de teamfoto van Team Lissabon, teamfoto van de dames volgt later.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond vertegenwoordigt padel in Nederland en is lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.