Veteranen selectie bekend

Bondscoach Pjotr van Dalfsen heeft in samenspraak met de technische commissie de selectie voor het nationale veteranenteam bekend gemaakt. Dit team neemt van 28 oktober t/m 3 november deel aan het EK in Bilbao, Spanje. Na het succesvolle WK afgelopen jaar hoopt dit team deze prestaties uiteraard te evenaren tijdens het EK.

Heren

45+: Marcel Bogaart & Ivo van Dijk, Ronald Beduel & Ruud van Hees

50+: Pjotr van Dalfsen & Rob Simon, Erik Brakké & Hans Melaard

55+: Jack Engelaar & Fred van Ruissen, Berend Betz & Robert den Dunnen

Dames

40+: Yvonne Peeters & Cindy Huberts, Karlien Bijlsma & Christine Vink

45+: Iris Sterkenburg & Aranka Huijberts, Patricia Kalshoven & Hellen Stevens

50+: Marie-José Rutten & Mirjam van Roer, Ina van Lavieren & Marianne van Zanten

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.