Selectiedag veteranen

Op zaterdag 21 september wordt er een selectiedag gehouden voor het EK veteranen, dat later dit jaar wordt georganiseerd. Deze selectie wedstrijden zijn van 12:00 – 15:00 uur bij La Playa in Rijswijk.

De spelers die zich beschikbaar hebben gesteld zijn per mail op de hoogte gesteld van deze selectiedag. De kosten voor deze selectiedag zijn €20,- per speler. Er hebben zich erg veel spelers beschikbaar gesteld. Hierdoor is er een voorselectie gemaakt in enkele categorieën.

EK veteranen

Dit 1e Europees Kampioenschap voor veteranenteams wordt in de week van 28 oktober tot 3 november gespeeld in Bilbao, Spanje. De teamwedstrijden worden gespeeld in de categorieën 45+, 50+ en 55+ voor de heren en 40+, 45+ en 50+ voor de dames. Tijdens het koppel toernooi wordt er gespeeld in de categorieën 35+, 40+, 45+, 50+ en 55+ voor heren en 40+, 45+ en 50+ voor dames.

Per categorie kunnen er maximaal 2 koppels mee naar het EK.
Vorig jaar werd het allereerste WK veteranen georganiseerd, een groot succes.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.