Nieuwe sponsoren WK jeugd

Zojuist heeft Rusland Expert zich aangemeld als financiële sponsor, naast de huidige kledingsponsor Jako Sportkleding, shirtsponsor Indatables en de vrienden van het WK jeugd: Enrgy, Peukie Beachclub, Pure32. De NPB dankt deze sponsoren voor het steunen van het nationale jeugdteam.

Voordat het nationale jeugdteam naar Spanje afreist zullen er nog teamfoto’s gemaakt worden in de nieuwe tenues. Op zondag 13 oktober vliegt de selectie naar Valencia vanaf Schiphol geheel in het oranje.

Er wordt nog gezocht naar financiële sponsoring. Vanaf € 500,- wordt u (w bedrijf) vriend van het WK jeugd. Uw bedrijfsnaam wordt genoemd bij alle social media uitingen voor, tijdens en na het WK en op onze website. Daarnaast bent u een jaar lang ‘official padel rebel‘.

Contacteer Jeroen Havinga op 06-289779093 of via pr@padelbond.nl.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.