Eerste training nationale jeugdteam

Onder leiding van jeugdbondscoach Ewan Watson en assistent Milou Ettekoven is afgelopen zaterdag het nationale jeugdteam bij elkaar gekomen voor de 1e training op weg naar het WK. De training vond plaats op de banen van TV Keltenwoud in Bennekom. Naast de training werd ook de kleding gepast. De NPB dankt Passie voor Padel voor het sponsoren van de ballen tijdens de trainingen.

Eerste jeugdtoernooi

Op zondag 8 september werd het eerste NPB jeugdtoernooi gespeeld op de banen van Racket Centrum Houten. De NPB bedankt Racket Centrum Houten voor het organiseren van dit leuke toernooi.

Sponsoren gezocht

De Nederlandse Padelbond is nog op zoek naar sponsoren voor het nationale jeugdteam. Er wordt gezocht naar financiële sponsoring. Vanaf €500,- wordt u (uw bedrijf) vriend van het WK jeugd.

De NPB dankt de sponsoren die er al zijn: Jako, Indatables, Enrgy.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.