Interim bondscoach dames bekend

De Nederlandse Padelbond heeft een interim bondscoach voor het nationale damesteam gevonden. Huidige jeugdbondscoach Ewan Watson zal het nationale damesteam gaan begeleiden op weg naar het EK.

Ewan zal in eerste instantie bezig gaan met het maken van een selectie uit de eerder bekend gemaakte voorselectie. Deze voorselectie zal bij elkaar komen op zondag 22 september.

Sponsoren

De nationale teams zijn nog op zoek naar sponsoren voor het EK. Het EK vindt van 3 tot 9 november plaats in Italië. Doordat de accommodaties en maaltijden tijdens het toernooi niet worden vergoed, betalen de nationale teams een eigen bijdrage om de kosten te dekken. Om deze eigen bijdrage zo laag mogelijk te houden, zijn we op zoek naar sponsoren.

Financiële sponsoring is al mogelijk vanaf €500, inclusief social media uitingen en een jaar lang ‘Official Padel Rebel‘.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.