Eerste NPB jeugdtoernooi

Zondag 8 september wordt het eerste NPB jeugdtoernooi georganiseerd. Dit toernooi zal gespeeld worden op de banen van Racket Centrum Houten. Er zullen in totaal 8 koppels meedoen, 4 bij de jongens en 4 bij de meiden.

Dit is voor de jeugd een mooie voorbereiding op het WK, dat in oktober gespeeld gaat worden in Valencia, Spanje.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.