Opleidingen

De Nederlandse Padelbond biedt meermaals per jaar opleidingen aan om padel instructeur te worden. Kijk voor de exacte data en locaties op de pagina opleidingen.

Level 0

Tijdens de level 0 opleiding leer je de basisvaardigheden van Padel. Na deze cursus kun je zelfstandig clinics geven aan bedrijven of scholen.

Level 1

Tijdens de level 1 opleiding leer je alle technieken van de padelsport en leer je hoe je trainingen geeft aan beginners en gevorderden. Deze opleiding wordt gegeven door een FIP erkende padel instructeur.

Er zijn nog enkele plekken vrij voor de opleiding in Houten (wekelijks op donderdag vanaf 5 september) en in Zeewolde (wekelijks op zondag vanaf 29 september). Alle info in deze brochure.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.