Geslaagde clinic rolstoelpadel

Ter voorbereiding op het rolstoelpadel toernooi, dat wordt gehouden in het weekend van 14/15 september, werd er dinsdagavond 20 augustus een clinic georganiseerd op de banen van De Doordraaiers in Houten.

Tijdens deze clinic, onder leiding van Ronny van Langendonck, konden geïnteresseerde rollers kennis maken met rolstoelpadel. Er deden in totaal 5 enthousiaste rollers mee aan de clinic.

Adaptief padel

Zoals eerder al aangekondigd, heeft de Internationale Padel Federatie adaptief padel officieel erkend. Adaptief padel wordt gespeeld door mensen die op enige wijze te maken hebben met een beperking waardoor ze niet aan de reguliere competities of toernooien kunnen meedoen. Adaptief padel kent verschillende categorieën en Nederland wil graag het eerste land in de wereld zijn die een officieel toernooi organiseert voor de afdeling rolstoelpadel.

Inschrijven is mogelijk via bondsbureau@padelbond.nl.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.