WK jeugdteam zoekt sponsoren

De Nederlandse Padelbond is op zoek naar sponsoren. Zoals eerder aangekondigd is Nederland op het 12e jeugd WK vertegenwoordigd. Maar liefst 24 Nederlandse jeugdspelers hebben de primeur, zij zijn het eerste Nederlandse jeugdteam en daarmee schrijft de NPB geschiedenis.

Dankzij het lidmaatschap bij de FIP worden het verblijf en de maaltijden tijdens het toernooi vergoed. Echter, de nacht voor het toernooi, de vlucht, reisverzekering, kleding en dergelijke zijn voor rekening van de spelers. Daarom is de NPB op zoek naar sponsoren. Een mooie kans om mee te helpen aan de droom van deze jeugdspelers, zij zijn de toekomst van padel.

Er is reeds een kledingmerk (Jako) die de kleding met grote korting levert (daarover later meer), een shirtsponsor (Indatables) en een loyale sponsor (ENRGY). Er wordt gezocht naar financiële sponsoring. Vanaf €500,- wordt u (w bedrijf) vriend van het WK jeugd.

Uw bedrijfsnaam wordt genoemd bij alle social media uitingen voor, tijdens en na het WK en op onze website. Daarnaast bent u een jaar lang ‘official padel rebel‘.

Contacteer Jeroen Havinga op 06-28779093 of via pr@padelbond.nl.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.