Nieuwe regiopromoter stelt zich voor

Sinds 2018 werkt de Nederlandse Padelbond met vrijwilligers die in hun eigen regio padel promoten. Vandaag presenteert de NPB de nieuwe regiopromoter Noord Rutger Haven. Samen met Marc Beunk gaat Rutger padel in de provincies Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen promoten.

Over Rutger Haven
“Ik ben Rutger Haven (38) en in 2017 heb ik tijdens onze vakantie op Gran Canaria met de sport padel kennis gemaakt . Ik vond dit zo leuk dat ik bij terugkomst in Nederland besloten heb om padel lessen te gaan nemen. Nadat ik een jaar veel op de padelbaan heb gestaan, las ik dat er een trainerscursus werd gegeven bij de NPB. Deze cursus heb ik succesvol afgerond en heb nu het diploma padel-instructeur in mijn bezit.

Daarna ben ik gaan onderzoeken of ik mijn eigen padelbanen kon laten bouwen. Het leek mij fantastisch om iedere dag op de padelbaan te staan en andere mensen enthousiast te maken voor deze prachtige sport! De keuze waar ik de banen heb laten aanleggen is op Heerenveen gevallen. Heerenveen is de “sportstad” van Friesland en er was nog geen padelbaan in Heerenveen, dus dit leek mij de ideale plek voor twee padelbanen. De banen liggen op het tennispark van HTV Ten Woude.”

Tot slot: “Ik kijk er naar uit om mensen te enthousiasmeren voor padel en ik draag samen met Marc graag een steentje bij aan de promotie van padel in deze regio!”

Regiopromotors
Regio Noord-West: Eric de Lange , Jeroen Havinga regionoordwest@padelbond.nl
Regio Zuid-West: Dave Kok, Erich Kaya, Ivo van Dijk regiozuidwest@padelbond.nl
Regio Midden: Tycho Vergeer, Femke Fennema regiomidden@padelbond.nl
Regio Noord-Oost: Marc Beunk, Rutger Haven regionoordoost@padelbond.nl
Regio Zuid: Bjorn Boumans , Peter Slangen regiozuidoost@padelbond.nl

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.