Arjen Robben wint NPB100 2e klasse in Joure

Nadat Robin van Persie al eens vertelde in een interview dat hij golf én padel ging spelen op de vraag wat hij zoal gaat doen nu z’n voetbal carrière ten einde is, voegt Arjen Robben de daad bij het woord. Arjen Robben wint het 3e NPB100 toernooi in Joure in de 2e klasse. Van harte gefeliciteerd Arjen.

Overige uitslagen in Setteo.


Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.