Beschikbaar stellen Nederlands team

Vanaf heden kunnen spelers zich beschikbaar stellen voor het Nederlands heren- en damesteam én voor het Nederlands veteranenteam.

Veteranen

De veteranen spelen van 28 oktober t/m 3 november het Europees Kampioenschap in Spanje (onder voorbehoud). Het is nog niet bekend in welke categorieën gespeeld gaat worden. We vragen geïnteresseerde veteranen om zichzelf beschikbaar te stellen, de bondscoach maakt later de selectie.

  • Heren – 35+, 40+, 45+. 50+ en 55+
  • Dames – 35+, 40+ en 45+

Na de aankondiging van het jaarplan voor veteranen nodigen we spelers bij deze uit om zich beschikbaar te stellen, uiterlijk 10 juli. Het selectieproces en andere informatie staat in het jaarplan. Houd rekening met eigen kosten, zie hieronder.

Nationale team heren/dames

Beide nationale teams spelen van 3 november t/m 9 november het Europees Kampioenschap in Italië. Hiervoor zullen 8 heren en 8 dames geselecteerd worden. Na de aankondiging van het heren-jaarplan, nodigen we spelers bij deze uit om zich beschikbaar te stellen, uiterlijk 10 juli. Het selectieproces en andere informatie staat in het jaarplan.

Dames

Tot op heden is er nog geen dames bondscoach aangesteld. Desalniettemin vragen we spelers om zich beschikbaar te stellen. Het selectieproces en andere informatie zal in een later stadium bekend gemaakt worden. Opgave uiterlijk 10 juli via het bondsbureau.

Kosten

De kosten zijn voor rekening van de spelers. Ga hierbij uit van ongeveer €750,- per persoon.

Beschikbaar stellen

Spelers kunnen hun beschikbaarheid kenbaar maken door zich uiterlijk 10 juli op te geven via bondsbureau@padelbond.nl.
Geef daarbij je naam en contactgegevens door, inclusief geldig licentie nummer en geboorte datum.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.