Primeur in Nederland

Tijdens het FIP Rise toernooi bij TPC Daalmeer in Alkmaar van 28 tot 30 juni 2019 zal voor het eerst de nieuwe puntentelling voor de WPT ranking gebruikt gaan worden. Spelers kunnen dan ook tijdens FIP toernooien punten verdienen voor de World Padel Tour ranking.

Lees er alles over in het persbericht van de WPT en de uitleg op de website van FIP.

Inschrijven voor het toernooi is nog mogelijk!

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.