Competitie – kampioenen 1e, 2e en 3e klasse bekend

Afgelopen weekend werden de finales van de voorjaarscompetitie gespeeld voor de 1e, 2e en 3e klasse teams. Op zaterdag werden de voorrondes gespeeld op de banen van Racket Centrum Houten en LTV De Doordraaiers. Op zondag werden de finales gespeeld op de banen van LTV De Doordraaiers.

We danken op deze plek Racket Centrum Houten en LTV De Doordraaiers voor de hosting, de competitie coördinatoren Gerco en Caroline voor de organisatie, voorzitter Norberto Nesi voor het uitreiken van de prijzen en alle spelers die hun beste beentje hebben voorgezet.

Landskampioenen

In de 1e klasse werd het team van TV Buytenwegh kampioen door in de finale het team van Elckerlyc te verslaan.

Afbeelding 1 – TV Buytenwegh, kampioen 1e klasse

Afbeelding 2 – Elckerlyc

In de 2e klasse werd het team van HTC Santana kampioen door het team van Dijkzicht te verslaan in de finale.

Afbeelding 3 – HTC Santana, kampioen 2e klasse

Afbeelding 4 – TV Dijkzicht

In de 3e klasse werd de titel behaald door het team van Hoenderdaal. Zij versloegen het team van Nieuwesloot.

Afbeelding 5 – Hoenderdaal, kampioen 3e klasse

Afbeelding 6 – Nieuwesloot

Afbeelding 7 – alle kampioenen en finalisten

De uitslagen zijn te vinden op Setteo.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.