Hoofdklasse competitie – landskampioenen bekend

Afgelopen weekend werd de competitie voor de hoofdklasse spelers gespeeld. 12 teams streden met elkaar aan op de banen van Padel Dam in Amsterdam. Op zaterdag werden de voorronde en kwartfinales gespeeld. Op zondag werden de posities 1 t/m 8 uitgespeeld. Zoals de NPB eerder communiceerde, was het een wens van hoofdklasse spelers om compact te spelen.

We danken op deze plek Padel Dam voor de hosting, de competitie coördinatoren Gerco en Caroline voor de organisatie, voorzitter Norberto Nesi voor het uitreiken van de prijzen en alle spelers die hun beste beentje hebben voorgezet.

Landskampioenen

Het team van Quick Padel uit Oldenzaal werd landskampioen 2019. Het team bestaande uit Peter Bruijsten, Berend Boers, Joost Snellink, Daniel Lingen en Andreas Beer won in de finale van Adidas Padel LTVL met daarin Mike Hupkens, Pjotr van Dalfsen, Steven Gilberts, Charlie Koper en Arwin Romeijn. De uitslagen zijn te vinden op Setteo.

Afbeelding 1. Quick Padel Oldenzaal vs Adidas Padel LTVL

Eindstand

1 Quick Padel Oldenzaal

2 Adidas Padel LTVL

3 Gutierrez’s Boys

4 Padel071

5 Team Rising

6 Fantastic Five

7 Padelschool PIT

8 PadelZwolle

9-12 Padel Dam, Joure, ISC Groningen, Keltenwoud

Foto’s

Afbeelding 2. Landskampioen Quick Padel Oldenzaal krijgt de schaal uitgereikt van voorzitter Norberto Nesi

Afbeelding 3. Runner up Team Adidas LTVL aangevuld met ‘support’

Afbeelding 4. Nummers 5, Rising Stars

Afbeelding 5. Nummer 6, Fantastic Five

Afbeelding 6. De schaal

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.