Een zeer droevig bericht

Op zondag 12 mei is het trieste bericht tot ons gekomen dat Matthias (Mattie) Leboux tijdens een competitiewedstrijd op de padelbaan is overleden. Mattie speelde met zijn club LTV De Doordraaiers een wedstrijd in Bennekom en werd plotseling onwel. Ondanks professionele hulp ter plaatse heeft dit Mattie niet meer kunnen redden.

De Nederlandse Padelbond wenst alle nabestaanden veel sterkte toe en verwijzen naar het bericht op de website van De Doordraaiers.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.