Jaarprogramma nationale herenteam bekend

De Nederlandse Padelbond heeft het jaarprogramma voor het nationale herenteam gepubliceerd. Alle informatie is te vinden op de pagina nationale herenteam.

Europees Kampioenschap

Het nationale herenteam werkt dit jaar toe naar het Europees Kampioenschap dat van 4-10 november 2019 wordt gehouden, zie ook onze pagina internationale evenementen. Onder leiding van bondscoach Pjotr van Dalfsen trainen de ‘Rising Stars‘ regelmatig, de selectie van vorig jaar tijdens het WK Paraguay is hier te vinden.

Wie worden er dit jaar geselecteerd? De NPB nodigt spelers van harte uit om deel te nemen aan het toernooien circuit en het NK, om zo een hoog mogelijk ranking te vergaren en in beeld te komen cq te blijven bij de bondscoach.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.