EuroAmerica Padel Cup

Van 3 t/m 7 juli zal de allereerste editie van de EuroAmerica Padel Cup worden gehouden in Lissabon, Portugal.

Het team zal bestaan uit veertien spelers van zeven verschillende nationaliteiten, maximaal drie spelers per land. Plus een coach, fysio en twee chef de missions.

Potentiële Nederlandse spelers hebben een dusdanig niveau nodig om deel te nemen aan het toernooi om de EPA te vertegenwoordigen tegen Amerika, maar de NPB nodigt eenieder uit om in te schrijven voor een mogelijke nominatie.

De top 15 van de Nederlandse ranking is per mail uitgenodigd.

Kosten worden vergoed
Alle kosten worden vergoed door de EPA, o.a. vliegticket, hotel, transport, maaltijden, kleding (zowel sportieve als sociale kleding), entree tickets voor familie en vrienden.

Deze eerste editie van de EuroAmerica Padel Cup is bedoeld voor mannen teams. In het vervolg komen dames teams zeker ook aan bod. Alle duels zijn live te volgen via de Portugese televisie en zal over de hele wereld te volgen zijn via een livestream.

Het evenement is georganiseerd door de EPA, CAPF & Promoter met als doel padel promotie. Spelers krijgen niet betaald om deel te nemen, maar worden wel in alle kosten vergoed. Er wordt gespeeld voor de eer en je vertegenwoordigt het continent Europa. Het evenement is gecreëerd om de padel-banden tussen Europa en Amerika aan te halen en de kernwaarden van onze sport te prijzen.

Opgeven

Wil jij jezelf beschikbaar stellen voor dit geheel verzorgde toernooi? Dat kan! De NPB nomineert dan afhankelijk van de inschrijving maximaal drie spelers. De EPA bondscoach maakt de uiteindelijke selectie, de NPB kan alleen spelers nomineren. Beschikbaar stellen betekent dus niet automatisch nominatie of deelname aan het toernooi. De technische commissie maakt de beslissing voor de genomineerden op basis van de nationale team criteria.

Je kunt jezelf beschikbaar stellen door de volgende gegevens uiterlijk 10 mei te mailen naar bondsbureau@padelbond.nl.

  • NAW gegevens inclusief e-mail en telefoonnummer
  • ranking
  • licentienummer
  • geboortedatum
  • maten sportkleding
  • colbert maat.

Meer info over het EPA evenement op de website van EPA.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.