Update jaarprogramma nationale veteranenteams

De Nederlandse Padelbond heeft het jaarprogramma voor de nationale veteranenteams gepubliceerd. Alle informatie is te vinden op de pagina veteranen.

Toernooien

De nationale veteranenteams zullen dit jaar deelnemen aan meerdere evenementen, waaronder het Veterans Team Champs 2019 in België en het Europees Kampioenschap van 28 oktober tot 3 november (zie ook ‘internationale evenementen’).

Voor het vriendschappelijke internationale evenement in Gent (Edegem) vragen we de geïnteresseerde veteranen om zijn/haar beschikbaarheid door te geven bij het bondsbureau voor 13 mei, zie alle informatie in het jaarprogramma.

Eerste WK veteranen succesvol

Mede dankzij initiatieven van de NPB heeft de Internationale Padel Federatie (FIP) vorig jaar het allereerste WK voor veteranen georganiseerd. Een geweldige ervaring, kijk nog eens terug op onze terugblik. Het lijkt erop, dat de in 2018 opgerichte Europese Padel Federatie (EPA), nu het EK voor veteranen gaat organiseren. Het is de hispanic padel cultuur dat er nog geen zekerheden zijn betreffende categorieën, leeftijden, procedure etc. Zodra er meer nieuws is, zal de NPB dit publiceren op deze website.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.