Storing servers Setteo

De Nederlandse Padelbond betreurt dat er een storing is geweest op de internationale servers van Setteo, waardoor onder andere competitie uitslagen niet zijn opgeslagen.

Amazon Web Services, de server van Setteo, biedt ook haar excuses voor het ongemak. In een verklaring aan Setteo schrijven zij dat Amazon ondanks meerdere back-ups op meerdere fysieke servers, nog steeds worden blootgesteld aan duurzaamheidsrisico’s door gelijktijdige storingen van verschillende hardware componenten voordat de systemen in staat zijn om redundantie te herstellen.

De NPB neemt deze storing en de klachten over Setteo’s gebruiksvriendelijkheid serieus en informeert hierover later meer. Voor nu roepen wij de spelers op om de competitie uitslagen van de eerste twee dagen opnieuw in te voeren en je indien gewenst opnieuw in te schrijven voor het NK of overige toernooien.

Onze excuses voor het ongemak.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.