3e leden nieuwsbrief 2019

Beste leden,

Een aantal nieuwe zaken, lees je mee?

Gesprek met KNLTB

Op basis van het verzoek van de ALV van januari j.l. heeft er een eerste kennismakingsgesprek met de KNLTB plaatsgevonden. Eind april staat de vervolgafspraak.

Wil je meedenken voorafgaand het vervolg gesprek met de KNLTB? Dan nodigen we je uit voor een kop koffie op zaterdag 13 april van 10:00 – 12:00 uur in het Van der Valk hotel te Amersfoort (Ruimtevaart 22). Jan Zeilstra en Bart Keuper zijn dan aanwezig om hier inhoud aan te geven. Amersfoort is gekozen vanwege de centrale ligging, svp aanmelden via secretaris@padelbond.nl. Mocht het niet lukken om aanwezig te zijn, stuur dan je input indien gewenst uiterlijk 20 april aan secretaris@padelbond.nl.

Competitie

Nieuws artikel is reeds gepubliceerd.

Bondscoach heren

Het contract met Pjotr van Dalfsen wordt verlengd als bondscoach heren. Er wordt gezocht naar een bondscoach dames.

Dispensatie dames

De NPB heeft Marcella Koek en Milou Ettekoven 4 ‘wildcards’ gegeven om mee te doen bij 1e klasse heren toernooien. Zij hebben vorige maand het NPB100 toernooi bij La Playa gewonnen in de 1e klasse heren (door in de finale 3 matchpunten te overleven in een mooie wedstrijd tegen Peter van den Bos en Ivo van Dijk).

Uitnodiging: schuif aan tijdens de bestuursvergaderingen

Bij deze nodigen we onze leden uit om aan te schuiven tijdens de maandelijkse bestuursvergaderingen. Elke maand kan maximaal 1 persoon aanschuiven en indien gewenst punten inbrengen. Aanmelden is verplicht via pr@padelbond.nl.
Elke eerste woensdag van de maand om 18:00 uur bij Van der Valk Landgoedlaan in Apeldoorn. Volgende vergadering is 1 week later in verband met vakantie: woensdag 8 mei, 18:00 uur. Bij meer aanmeldingen schuiven we door naar juni.
Wij willen graag betrokkenheid creëren zoals ook door de ALV aangegeven, en op deze manier denken we daar een steentje aan bij te dragen.

Internationale evenementen

Op de nieuwe pagina internationale evenementen houden we bij welke evenementen in Europa plaatsvinden met betrekking tot Nederland. Alle evenementen en data onder voorbehoud.

De NPB is er voor jou

Wat heeft u nodig van de Nederlandse Padelbond? Laat het ons weten, de bond is er voor de club en voor de spelers.
Padel staat altijd op de eerste plaats.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.