Veteranentoernooi 28 april 2019

Op zondag 28 april 2019 wordt er een veteranentoernooi georganiseerd bij TV Keltenwoud.

Aanmelden

Iedere geïnteresseerde (met geldige licentie) kan zich aanmelden via Setteo. Aanmelden kan voor de categorieën 45+, 50+ en 55+ voor heren en voor de categorie 40+ en 50+ voor dames. Bij te weinig inschrijvingen kunnen er categorieën worden samengevoegd.

Kijk voor meer info over de veteranen op de veteranen pagina en blijf op de hoogte via Facebook, Instagram en de digitale nieuwsbrief.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.