Dispensatie

De NPB geeft twee dames, Milou Ettekoven en Marcella Koek, dispensatie om vier keer als koppel deel te nemen aan een 1e klasse toernooi bij de heren. Deze dames spelen veel toernooien, echter hebben soms niet genoeg deelname en/of weerstand. Zij krijgen vier ‘wildcards’ om bij de heren in de 1e klasse mee te doen. Hierdoor worden zij gestimuleerd om te blijven spelen en kunnen zij hun padel niveau omhoog tillen. Daarnaast blijven zij spelen in het dames circuit.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.