Vacature bondscoach nationale dames team

De Nederlandse Padelbond is op zoek naar een bondscoach voor het nationale dames team. Alle informatie is te vinden in dit document: NPB vacature bondscoach nationale dames team. Het aflopende contract van voormalig bondscoach David Mallenco is niet verlengd, we danken David voor zijn inzet afgelopen jaar.

Interesse? Neem contact op met de NPB via pr@padelbond.nl.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.