Vacature ICT Coördinator

De Nederlandse Padelbond zoekt een vrijwilliger die de ICT/Sociale Media commissie wil gaan opzetten en aansturen. Wil jij padel verder ontwikkelen? Qua werkzaamheden valt dan onder andere te denken aan:

  • deelnemen aan projecten en campagnes
  • meedenken over en leveren van content
  • meedenken over de website en andere online services (app, platform uitbreiden)
  • het regelen van praktische zaken als e-mailadressen, website onderhoud en onderhouden van contacten met de hosting partij
  • contact onderhouden met leveranciers, het volgen van de marktontwikkelingen
  • het verder optuigen van de commissie en richting geven aan de strategische keuzes op het gebied van ICT en sociale media in samenspraak met de PR en communicatie commissie van de NPB.

Wij zoeken een enthousiaste man/vrouw met kennis van het snijvlak ICT/sociale media die als padel rebel graag een steentje wil bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de NPB en padel in Nederland.

Weet je iemand of ben jij degene die we zoeken? Reacties kunnen naar pr@padelbond.nl met CV en motivatie.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.