Studentendag 3 maart 2019

In navolging van de succesvolle veteranendagen introduceert de NPB nu de studentendagen. Op zondag 3 maart 2019 wordt er voor het eerst een studentendag georganiseerd door de Nederlandse Padelbond. Deze studentendag wordt georganiseerd op de padelbanen van Victoria in Rotterdam.

Aanmelden

Iedere geïnteresseerde student kan zich aanmelden via bondsbureau@padelbond.nl. Inschrijven is mogelijk voor studenten met een leeftijd van 18 t/m 30 jaar. Iedereen speelt drie wedstrijden van 40 minuten achter elkaar, met en tegen verschillende spelers. Er wordt gespeeld vanaf 14:00 uur, zodat er na de tijd nog gezellig een borrel gedronken kan worden.

Het inschrijfgeld bedraagt €15,- per persoon, te betalen op rekening van de padelbond NL95RABO0178992542 t.n.v. Studentendag Rotterdam.

In English

Are you a student and do you like racketsports? Then join our studentsday in Rotterdam on Sunday March 3. Only for students, male and female, playing together on the padelcourts of Victoria Rotterdam.

Registration fee: € 15. Register via bondsbureau@padelbond.nl.
Schedule: start at 14:00 on Sunday March 3
Rackets and balls at the club.

Padel. Lifts you up

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.