Algemene ledenvergadering

Op de Algemene Ledenvergadering, gehouden afgelopen zaterdag 26-01-2019 te Maarn, is er één nieuw bestuurslid gekozen. De NPB dankt het afgetreden bestuurslid Iwan ter Huurne voor zijn inzet de afgelopen jaren. Iwan is door voorzitter Norberto Nesi bedankt en ‘gehuldigd’ tot padel rebel.

Bart Keuper is tot het bestuur toegetreden. Bart neemt de rol van secretaris op zich. Meer informatie over de NPB op de pagina ‘Over de NPB‘.

Notulen

De notulen van de ALV zullen verspreid worden onder de leden. Het jaarverslag 2018 is gepresenteerd, alle activiteiten van de Padelbond hebben als doel de sport te promoten, om spelers en clubs te verbinden. Daarnaast is het financieel jaarverslag onderbouwd door de penningmeester, en plannen voor 2019 besproken.

Iwan wordt bedankt en ‘gehuldigd’ tot padel rebel.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.