Koningsmatch

Wil jij met jouw vereniging scholen helpen bij het organiseren van een sportactiviteit tijdens de Koningsspelen op 12 april? Dat kan! Het is een ultieme mogelijkheid om een grote jonge doelgroep kennis te laten maken met Padel. De NPB nodigt je uit om samen met Koningspelen.nl mee te doen.

Om scholen te helpen kun je als vereniging een clinic of andere sportactiviteit organiseren tijdens de Koningsspelen. Een andere mogelijkheid is om de accommodatie beschikbaar te stellen. Om makkelijk een school te vinden die hierin geïnteresseerd is, is er -net als vorig jaar- een tool ontwikkeld waar scholen en sportverenigingen makkelijk met elkaar in contact kunnen komen.

Hoe werkt het?

  • Geef via deze link aan dat je graag een school wilt helpen bij de organisatie van de Koningsspelen;
  • Basisscholen kunnen vervolgens op hun persoonlijke pagina eenvoudig zien welke sportaanbieders in de buurt meedoen;
  • Met één klik kun je contact zoeken met de basisschool;
  • Je kunt ook jouw sportaccommodatie ter beschikking stellen of meedenken over de invulling van de sportieve activiteiten.

Wat zijn de voordelen?

  • Een leuke aansprekende gelegenheid om kinderen in beweging te brengen of om leden te werven onder een jonge doelgroep;
  • De mogelijkheid om een structurele relatie op te bouwen met scholen, die anders lastig tot stand komt;
  • Een goede manier om jouw gemeente te laten zien dat de vereniging meewerkt aan dit soort maatschappelijke initiatieven.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.