Selectie nationale teams veteranen

De selecties van de nationale veteranen teams voor het Arctic Padel Event in Finland zijn bekend. Dit toernooi vindt plaats van 18 t/m 20 januari in Finland. De volgende spelers reizen af namens Nederland.

Heren 45+

Heren 50+

Heren 55+

Dames 40+

Dames 45+

Meer weten over evenementen en het jaarprogramma voor veteranen? Kijk dan op deze pagina.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.