Rising Stars

De NPB introduceert het Rising Stars programma. Padel talenten en huidige spelers met hoog niveau die zich verder willen ontwikkelen. Onder leiding van bondscoach Pjotr van Dalfsen en/of David Mallenco traint deze groep op regelmatige basis om elkaar te versterken.

Uitnodiging voor hoofdklasse spelers

Deze spelers worden uitgedaagd om te groeien naar topsporters. De trainingen worden gegeven in het weekend op centrale locaties in Nederland. Elke sessie duurt twee uur.

Deze toppers spelen daarnaast waar mogelijk (inter)nationale toernooien, de hoofdklasse competitie en maken kans op het nationale team. Wil je ook kans maken op een plekje in deze groep? Maak jezelf dan kenbaar bij Pjotr van Dalfsen, wellicht train je dan dit jaar nog mee op zondag 9 of 16 december in Zeewolde.

2019

In 2019 wordt dit gecontinueerd, dit geldt voor zowel heren als dames. De spelers die hiervoor in aanmerking komen worden in de Rising Stars groep geplaatst. Het Rising Stars jaarprogramma vind je hier.

Daarnaast wordt dit programma uitgebreid voor jeugd spelers, hierover later meer.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.