Sponsor NPB toernooien circuit 2019 bekend

Met gepaste trots presenteert de Nederlandse Padelbond de naamsponsor voor het toernooien circuit 2019: Hesacore. Naast het feit dat Hesacore een aantal grips beschikbaar stelt voor toernooi winnaars, wordt de ‘race naar Barcelona’ geïntroduceerd.

Race naar Barcelona

Gedurende de periode van 1 januari tot 31 juni 2019, doen alle officiële NPB toernooien mee aan deze race. De zes spelers die in deze periode de meeste punten verzamelen in het NPB toernooien circuit, winnen een reis naar Barcelona om te trainen met Marcela Ferrari, toptrainer o.a. van Fernando Belasteguin. De reis is inclusief vlucht, hotel met ontbijt en de kosten voor de trainingen.

De reis bestaat uit 4-6 dagen en wordt waarschijnlijk georganiseerd in september ’19, datum onder voorbehoud. De ‘race naar Barcelona’ wordt gewonnen door de vier beste heren en twee beste dames van de genoemde periode.

Over Hesacore

Meer comfort, meer gevoel, minder blessures. De ultieme grip voor je racket, aldus Hesacore. Door het specifieke honingraat profiel met zeshoeken en het gebruik van siliconen is er een grip ontwikkeld die de greep op het handvat van het racket extreem vergroot. In Spanje is de Hesacore grip al razend populair en ook in Nederland spelen al meer dan 500 spelers met deze unieke grip. Peter Amerika, Hesacore Benelux, over de samenwerking met de NPB: “Het toernooien circuit is populair onder clubs en spelers. Wij denken met deze race naar Barcelona iets leuks te organiseren, meer spelers bekend te laten raken met Hesacore en een unieke kans te bieden om te trainen bij deze toptrainer”.

Toegevoegde waarde

De Padelbond is blij met deze sponsoring én met de aangeboden race naar Barcelona. Een mooie toegevoegde waarde voor het succesvolle toernooien circuit. In 2018 werden er in samenwerking met de clubs liefst 30 toernooien georganiseerd.

Voorwaarden

Alleen de punten in de genoemde periode tellen mee (van het NPB toernooien circuit). Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Hesacore stelt een beperkt aantal grips ter beschikking voor toernooi winnaars in de genoemde periode. Winnaars krijgen persoonlijk bericht en geven toestemming aan de Padelbond om over deze actie en de reis te publiceren. Kosten die buiten de vlucht, hotel, ontbijt en trainingen vallen, zijn voor rekening van de winnaars.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.