Vacature competitie coördinator

De NPB competitie is één van de belangrijkste activiteiten van de Nederlandse Padelbond. De NPB heeft ten doel om een competitie te faciliteren waar zoveel mogelijk padelspelers op zijn of haar eigen niveau aan deelnemen. Voor de organisatie van deze competitie is een competitiecommissie in het leven geroepen. Deze commissie draagt zorg voor de gehele organisatie van de NPB voor- en najaarscompetitie. Alle informatie is te vinden in dit document: Vacature Competitiecommissie.

Van de huidige competitiecommissie zal Karin Overweg stoppen en blijft Gerco Wicherson actief.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.