Vacature Veteranen Bondscoach

De Nederlandse Padelbond is op zoek naar een bondscoach voor het nationale heren en dames veteranenteam voor het jaar 2019. Alle informatie is te vinden in dit document: NPB vacature veteranen bondscoach

Interesse? Neem contact op met de NPB via pr@padelbond.nl voor 30 november a.s.

Veteranen teams

Meer weten over de veteranen teams? Bekijk ook het jaarprogramma van de nationale veteranenteams.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.