Nieuwe veteranendag 10-11-18

Op zaterdag 10 november 2018 wordt er een nieuwe veteranen dag (10:00-18:00 uur) georganiseerd bij La Playa in Rijswijk.

Aanmelden

Op dit moment is nog het Wereldkampioenschap voor veteranen bezig, maar de volgende veteranen dag staat alweer voor de deur. Op zaterdag 10 november krijgt iedereen de mogelijkheid om wedstrijden te spelen tegen leeftijdgenoten uit de rest van het land.

Iedere geïnteresseerde (met geldige licentie) kan zich aanmelden via bondsbureau@padelbond.nl. Aanmelden kan voor de categorieën 45+, 50+, 55+ voor heren en voor de categorieën 40+, 45+, 50+ en 55+ voor dames. Er is ruimte voor 20 personen per categorie. Iedereen speelt drie opeenvolgende wedstrijden van 40 minuten.

Het programma zal er als volgt uit zien:

  • Heren 55+: 10:00 – 12:00 uur
  • Dames vanaf 40+: 12:00 – 14:00 uur
  • Heren 50+: 14:00 – 16:00 uur
  • Heren 45+: 16:00 – 18:00 uur

Het inschrijfgeld bedraagt €12,50 per persoon, te betalen op rekening van de padelbond RABO0178992542 t.n.v. Veteranendag La Playa.

Plezier staat voorop, indeling zo goed mogelijk op basis van niveau. Daarnaast wordt de veteranendag gebruikt om een beter beeld te krijgen met het oog op de selecties van de veteranen teams. Het eerstvolgende internationale evenement voor de veteranen staat gepland in januari.

Kijk voor meer info op de veteranen pagina en blijf op de hoogte via Facebook, Instagram en de digitale nieuwsbrief.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De Padelbond heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.