All together challenge: iedereen doet mee!

All together challenge - padel

Padel is een sport voor iedereen. Dat weet iedereen. Het lijkt vanzelfsprekend dat iedereen zichzelf kan zijn op het sportveld, maar dat is het nog lang niet!

Draag de regenboogband

Draag daarom de regenboogband tijdens de padel-competitie in het weekend van 6-7 en 13-14 oktober. Of als je gewoon voor de lol gaat padellen. Vele prof- en amateursporters in binnen- en buitenland gingen jou al voor.

Vraag de gratis regenboogband aan!

Diversiteit in de sport

Met het Nationaal Sportakkoord beloven de overheid én de sportwereld zich meer in te zetten voor een inclusieve sportwereld. Sport is voor iedereen, dus ook voor vrouwen, mensen met een beperking, mensen in armoede, ouderen, LHBTI’ers en mensen met een niet-Nederlandse achtergrond.

Lees het hele artikel van het Mulier Instituut. Diversiteit in de sport: Over wat en wie hebben we het eigenlijk?

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.