NK padel zeer goed verlopen

De Nederlandse Kampioenen 2018 zijn bekend. Afgelopen weekend werden bij een zon-overgoten TEZ Enschede de finales gespeeld. Prachtige wedstrijden en een prima sfeer kenmerkten het NK 2018. Daarnaast zorgde de club voor uitstekende verzorging van spelers en publiek, met o.a. bbq, fysio, players-home en heerlijke tapas na iedere wedstrijd.

De winnaars mogen zich een jaar lang Nederlands Kampioen noemen. De Padelbond feliciteert de winnaars en bedankt alle spelers voor hun deelname. Zonder spelers geen toernooi, zonder club geen spelers, zonder organisatie geen titel. De titels in de hoogste categorie gingen naar Milou Ettekoven en Marcella Koek en bij de heren naar Bram Meijer en Uriël Maarsen. Alle resultaten hieronder in het overzicht.

Toernooi directeur Willem Best: “We zijn trots dat we het NK padel hebben mogen verzorgen. Mede dankzij het goede weer zijn alle wedstrijden zonder problemen gespeeld. Met dank aan de prettige samenwerking met scheidsrechter Peter Dirksen, de Padelbond en de speciale NK padelcommissie. Vooralsnog was dit mijn laatste activiteit op de voorgrond voor de padelsport en TEZ, ik stop graag op zo’n prachtig hoogtepunt”.

Uitschrijven NK padel

De Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en schrijft derhalve het NK padel uit. We kijken met plezier terug op het eerste NK te Rotterdam in 2017 en bedanken TEZ voor de hosting en organisatie dit jaar. Met maar liefst >20 NPB100 toernooien in 2018 en dit NK is het toernooien circuit een groot succes. Er komen nog enkele toernooien later dit jaar en natuurlijk start de najaarscompetitie vanaf aankomend weekend 15/16 september.

Overzicht kampioenen 2018

Dames 1e klasse

1e plek: Rosan Tiehuis & Patricia Kalshoven

2e plek: Ivette van Gemert & Marianne van Zanten

Dames hoofdklasse

1e plek: Milou Ettekoven & Marcella Koek

2e plek: Mena Smolders & Yvonne Peeters

Heren 2e klasse

1e plek: Bart Brandon & Xander Aue

2e plek: Rutger Haven & Jelle Jan de Roos

Heren 1e klasse

1e plek: Paul Beduel & Ronald Beduel

2e plek: Sten Richters & Antony Peskens

Heren hoofdklasse

1e plek: Bram Meijer & Uriël Maarsen

2e plek: Peter Bruijsten & Berend Boers

Alle uitslagen zijn terug te vinden op Setteo.

Meer foto’s, gemaakt door Tom Bennink Photography, te vinden op deze pagina.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.