Nieuwe opleidingsdata bekend

Om padel op de juiste wijze over te brengen, verzorgt de NPB deze opleiding tot padel-instructeur. Zoals onlangs door de Europese padelbonden verklaard, is padel een onafhankelijke racketsport, met eigen karakteristieken, regels en kwaliteiten, gewaarborgd door eigen instituties. Padel is geen hybride of variant van welke racketsport dan ook. Padel = padel. Want wil je padel, dan verdien je padel.

Met opgeleide padel-instructeurs kunnen we meer mensen bereiken om kennis te laten maken met padel ten behoeven van de breedtesport. Daarnaast wordt de herkomst en aard van de sport padel gekoesterd en de cultuur bewaakt. Dan groeit de sport verder en verder, met een eigen identiteit, 100% padel passie en een plezierige en sociale community.

Dus wil je padel-instructeur worden? Volg dan de enige officiële opleiding. De cursus is uitgebreid met o.a. veiligheid, service en meer drills.

Data en inschrijven

Alle info over data, locatie en kosten vind je op de pagina opleiding. Exacte locaties worden spoedig bekend gemaakt. Er is alvast een indeling gemaakt in vier verschillende regio’s.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.