Uitnodiging her-examen NPB opleiding tot padel-instructeur

De NPB heeft de instructeurs reeds uitgenodigd om deel te nemen aan het her-examen.

Datum & locatie

Op maandag 30 juli om 10:00-12:00 bij Racket Centrum Houten.

Opleiding

Er zijn dit jaar al ruim 25 padel instructeurs opgeleid tot gecertificeerde padel-instructeur. Zodra nieuwe data bekend zijn, worden deze gepubliceerd op onze website en gecommuniceerd via onze digitale nieuwsbrief en facebook pagina. Meer info vind je in de brochure op de pagina over opleidingen.

Doelstellingen

Om padel op de juiste wijze over te brengen, verzorgt de NPB de officiële opleiding. Zoals onlangs door de Europese padelbonden verklaard, is padel een onafhankelijke racketsport, met eigen karakteristieken, regels en kwaliteiten, gewaarborgd door eigen instituties. Padel is geen hybride of variant van welke racketsport dan ook. Padel = padel. Want wil je padel, dan verdien je padel.

Met opgeleide padel-instructeurs kunnen we meer mensen bereiken om kennis te laten maken met padel. Om onze herkomst en aard van de sport te koesteren en de cultuur te bewaken. Dan groeit de sport verder en verder, met een eigen identiteit, 100% padel passie en een plezierige en sociale community.

Registratie

Gecertificeerde padelleraren zijn erkend door de Nederlandse Padelbond (NPB). De NPB is lid van de internationale padelbond (FIP). De FIP is aangesloten bij de Global Association of Internationals Sports Federations (GAISF), voorheen SportAccord.  Er zijn nu 35 landen aangesloten bij FIP.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.