Landskampioenen bekend

De landskampioenen van de officiële voorjaarscompetitie zijn afgelopen weekend op het padelpark van TPC Daalmeer gehuldigd.

Winnaars

In de hoofdklasse hebben de teams uit- en thuis tegen elkaar gespeeld, de mannen van LTVL I hebben alle wedstrijden gewonnen en zijn daarmee net als in het najaar van 2017 landskampioen geworden.

In de eerste klasse won TV Buytenwegh team zondag in de finale van PadelZwolle I, in de tweede klasse ging de titel naar Santana II, zij wonnen in de finale van Padel Dam III. De derde klasse werd met 3-1 gewonnen door TCK Hellevoetsluis van team 6 van Oosthout.

Resultaten

Alle resultaten zijn terug te vinden op:

Bedankt allemaal!

De NPB bedankt alle spelers, clubs en onze competitie coördinatoren voor hun deelname en betrokkenheid. Alleen samen kunnen we een prettige competitie spelen, zonder spelers geen padel, zonder tegenstanders geen wedstrijd en zonder clubs geen competitie. Want wil je padel, dan verdien je padel.

We informeren je graag over de najaarscompetitie, de inschrijving is geopend.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Onze sport ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.