Inschrijving najaarscompetitie geopend

De captains van de voorjaarscompetitie en de clubs hebben reeds een e-mail gehad dat de inschrijving voor de officiële najaarscompetitie geopend is.

De competitie duurt 7 weken en wordt gespeeld op vier verschillende niveaus:

  • hoofdklasse
  • 1e, 2e en 3e klasse

Een team bestaat uit minimaal vier personen, er worden vier wedstrijden gespeeld per wedstrijd dag. In de competitie mogen mannen en vrouwen meespelen, een team kan dus uit zowel mannen als vrouwen bestaan.

Meer info

Alle informatie is te vinden op onze pagina competitie.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Padel ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.