Opleiding tot jeugd trainer

De Nederlandse Padelbond organiseert de eerste officiële opleiding tot jeugd trainer. Deze opleiding wordt gegeven door Maximo Castellote.

Gecertificeerd

De huidige gecertificeerde padel instructeurs zijn per e-mail geïnformeerd. De NPB wil graag 10 padel instructeurs opleiden tijdens deze cursus, die gehouden wordt op 30 juni en 1 juli 2018. Alle informatie is te vinden in dit document.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Padel ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.