Nieuwe padel-instructeurs opgeleid

De afgelopen maanden zijn er nieuwe padel-instructeurs opgeleid door de Nederlandse Padelbond.

Deventer + Noord-Holland

Begin 2018 is de opleiding gegeven op de indoor padelbaan in Deventer. Afgelopen periode is instructeur Norberto Nesi op verschillende locaties in Noord-Holland geweest om de docenten op te leiden. Naast het doel om meer mensen te bereiken ten behoeve van de breedtesport, heeft de opleiding nog andere doelstellingen. De sport padel op de juiste wijze overbrengen op (nieuwe) spelers door gecertificeerde padel-instructeurs, maar ook de herkomst en de aard van de sport te koesteren en de cultuur te bewaken. Samen dragen wij onze unieke cultuur uit.

Instructeurs

Alle opgeleide instructeurs staan op de pagina opleiding. Daar staan ook de nieuwe data voor een nieuwe reeks in Houten. Hieronder enkele foto’s.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Padel ademt de hispanic oorsprong & temperament en padelspelers zijn vriendelijk, sociaal, vol passie en trots op padel.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.