Wedstrijdleider cursus in Nederland

De NPB organiseert de eerste officiële padel wedstrijdleider/scheidsrechter cursus in Nederland i.s.m. de Internationale Padel Federatie (FIP) op 17, 18, 19 en 20 mei 2018.

Locatie, kosten en tijden

De cursus wordt gegeven tijdens het NPB toernooi bij TV Topspinners in Enschede. Exacte kosten worden weergegeven in dit document, de inhoudsopgave en de exacte tijden staan in deze FIP bijlage.

Iedere club 1 wedstrijdleider

Om het NPB toernooien circuit zo goed mogelijk te laten verlopen, ziet de NPB graag op iedere club een opgeleide wedstrijdleider cq scheidsrechter. Om dit te bereiken leiden we samen met de FIP de eerste wedstrijdleiders op, zodat zij de kennis en kunde door kunnen geven. Het doel van opgeleide wedstrijdleiders is het verhogen van de kwaliteit van het circuit. Deze cursus wordt gegeven in het Engels en iedere club wordt bij deze uitgenodigd om afgevaardigden te sturen. Er zijn kosten aan verbonden, die worden spoedig bekend gemaakt.

De NPB zoekt minimaal zes deelnemers. De deelnemers worden door de FIP én de NPB gecertificeerd wedstrijdleider cq scheidsrechter en kunnen dus worden ingezet als officials bij evenementen.

In English

The Nederlandse Padelbond organises the first referee course in the Netherlands, together with the International Padel Federation (FIP) on (18), 19 and 20 may 2018.

1 referee at every club

To created added value for our clubs and to increase the quality of our tournament circuit, the NPB would like to have an official referee at every club. This course will be held at TV Topspinners in Enschede in English. Exact time schedule, costs and more information will be published soon.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.