Padel speel je samen

Padel is een teamsport. Je speelt altijd met een dubbelpartner, maar je hebt ook twee tegenstanders nodig. Zonder tegenstanders dus géén padel.

Gedeelde verantwoordelijkheid

We hebben met zijn allen de gedeelde verantwoordelijkheid voor elke wedstrijd, toernooi en competitie. De NPB roept spelers op om goed te kijken naar je agenda voordat je opgeeft voor een toernooi of wedstrijd. De NPB heeft de toernooien in april en mei juist gepland voor die mensen die geen andere vorm van competitie spelen in deze maanden. We vragen alle spelers minimale verhinderingen door te geven in de weekenden. Ben je onvoldoende beschikbaar, zorg er dan in ieder geval voor dat jij, de toernooileiding én je tegenstanders niet de dupe worden. We vragen de organiserende clubs om dit goed te monitoren en zo nodig in te grijpen.

Padel verbroedert

Padel schept een band, padel staat voor plezier. Zonder tegenstanders echter geen wedstrijd, zonder clubs geen toernooien of competitie. Maar zonder spelers geen padel! Samen maken we padel ook in Nederland groot. Padel is integer, sociaal en geschikt voor jong & oud. Padel is een manier van leven.

Padel. Lifts you up

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.