Veteranendag 22 april 2018

De volgende veteranendag vindt plaats op zondag 22 april 2018, locatie Padel Dam te Amsterdam. Met meer dan 80 deelnemers is de dag zo goed als gevuld.

Heren & dames

De vorige veteranendag (18 februari) was met 64 deelnemers een groot succes. Door het toevoegen van een extra tijdsblok is er meer ruimte gekomen. Geïnteresseerden kunnen zich nog altijd opgeven, maar komen op de reservelijst. Er wordt gegroepeerd vanaf 45+, 50+ en 55+, maar ‘veteranen’ vanaf 35+ zijn welkom. Zowel heren als dames 35+ zijn uitgenodigd.

Jaarplan veteranen

Onlangs is op deze website het NPB jaarplan voor de veteranen gepubliceerd. Er is reeds een groep veteranen afgereisd naar Helsinki voor de Arctic cup en in juni vindt een internationaal evenement voor veteranen plaats in Gent.

Daarnaast is dit weekend een categorie 35+ veteranen toegevoegd aan het NPB toernooi bij La Playa Rijswijk. Het schema is hier te vinden voor zowel heren als dames 35+.

Wereldkampioenschap veteranen

Het officiële WK voor veteranen vindt plaats in oktober 2018, in Spanje (zie ook het jaarplan). Meer info volgt spoedig of kijk op de pagina veteranen.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.