Locatie bekend finaleweekend competitie

Het finaleweekend van de officiële padelcompetitie vindt plaats bij TPC Daalmeer te Alkmaar, op 23-24 juni 2018.

Afsluiting competitie

Eind januari zijn de clubs uitgenodigd om zich kandidaat te stellen als host voor dit evenement. De hoogst geklasseerde teams worden direct na de laatste speeldag uitgenodigd tot het spelen van de finales. Afhankelijk van de klasse en de poule grootte worden 1 of 2 teams uitgenodigd. Zij zullen dan strijden om het landskampioenschap in de hoofdklasse, 1e, 2e en 3e klasse. We vragen aan de spelers om zich beschikbaar te houden.

Wie worden de opvolgers van de landskampioenen uit 2017? De NPB kijkt uit naar een mooie afsluiting van de landelijke competitie, waarin 89 teams hebben gespeeld. Dit was een record.

Overnachting tijdens finaleweekend

Er wordt gewerkt aan hoteldeals voor de spelers en belangstellenden. De teams die voor het finaleweekend in aanmerking komen, ontvangen direct na de laatste speeldag hierover meer informatie.

Najaarscompetitie

De captains en clubs worden spoedig uitgenodigd voor de najaarscompetitie. De data zijn bekend, meer info wordt spoedig gepubliceerd op deze website en gecommuniceerd via de digitale nieuwsbrief en de NPB facebook pagina.

Over de Nederlandse Padelbond

De Nederlandse Padelbond is vertegenwoordiger van padel in Nederland en lid van de International Padel Federation (FIP). De FIP is aangesloten bij GAISF. Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur.

De NPB heeft als doel de beoefening van padel te bevorderen in de ruimste zin van het woord.